En torsdag mitt i livet

Herre jisses – nu är minsann sommaren på ingång. Det märktes tydligt imorse på min morgonpw då strandpromenaden var mer befolkad än vanligt. Nu kom jag förvisso ut en halvtimme senare än vanligt, men ändå. Crowded typ. Jag brukar liksom va ensam med att vinka till dem som tar morgondopp…

Denna veckan har fortsatt i samma tempo som förra, med många bollar i luften, men jag klagar inte – det är ju det som är själva charmen i mitt liv. Jag hade egentligen planerat för en någorlunda ledig dag igår, en mycket efterlängtad sådan. Men saker blir inte alltid som man har tänkt sig så jag tog tjuren vid hornen och betade av lite måsten från att-göra-listan. Dessutom fick jag signat ett så jäkla kul uppdrag som gör så det bubblar i själen på mig av glädje. Fullt fokus och hårt arbete lönar sig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *