GRIPSHOLM SS18

Förra veckan gjorde jag ett galet roligt stylinguppdrag för Gripsholm! Vårkollektionen 2018 skulle plåtas till såväl katalog som till digitala medier, vilket gjordes under två fullspäckade dagar…

De har ett stående maritimt inslag i kollektionen och var passar bättre att plåta den än på en båt?

Eftermiddagen spenderades sedan i Oxhallen där vi härjade runt rätt bra. Flyttade på bord och bänkar för att hitta det bästa ljuset och det byttes sängkläder med blixtens hastighet. En helt underbar miljö att skapa miljöer i och helt rätt till detta varumärke!

Ja men ni ser ju! A m a z i n g!

Dag två var vi i en stor villa här i Helsingborg för att få lite regelrätta miljöbilder. Vi fyllde vardagsrummet med rekvisita och sen gick vi loss i de olika rummen såväl ute som inne. Jag längtar så hårt till att se det färdiga resultatet. Dessa bilder är som ni förstår tagna med mobilen, då det inte fanns tid till något annat. Men jag vill ju liksom visa er och då får ni helt enkelt gilla läget…

Galet roliga dagar, med ett superhärligt gäng från Gripsholm och inte att förglömma Jocke som fick stå ut med mina idéer och min envishet. Tack för förtroendet!

1 thought on “GRIPSHOLM SS18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *