En midsommarnattsdröm

Midsommarafton spenderades i Glumslöv hos värdinnornas värdinna Vickan. Vi var ett lagom stort och mycket glatt gäng som började kvällen med kaffe och tårta, för att sen fortsätta med sill och grillning. Tyvärr fick vi sitta inomhus då regnet stod som spön i backen, men mot kvällskvisten klarnade det upp en stund och vi fick möjlighet att köra femkamp. Det slutade givetvis med vinst för mitt lag, vad annars?

Kameran hade jag förstås med mig, men den låg visst i väskan hela kvällen och där gjorde den ingen nytta. För den som ändå undrar så var jag dressad i en stickad klänning från Rodebjer, pjäserna är förra årets H&M premium och på huvudet en midsommarkrans modell XL. Det var tidigt morgon när jag körde bilen tillbaka till Helsingborg igen och det här med att vända på dygnet är inte riktigt min grej, så gårdagen var minst sagt lite slö. Idag däremot har jag varit effektiviteten själv. Hur har er helg varit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *