Bedtime biscuits

Ni minns kanske att Helmut var på Skånetour för några veckor sen? Förutom att han är känd som Mr Grumpy Himself, så är han även office dog på Wonderboo och “sharing is caring” som man säger. Så kolla vad som kom med posten för ett par dagar sen! Bedtime biscuits, ett litet kvällssnacks som ska ta hand om känsliga magar under natten. För ingen sover bra på tom mage. Inside info är att det tydligen smakar helt amazing, men luktar blä (men det är bra grejer så det gör inget) – för mina pälsklingar blir helt bananas!

Nu kan du också få testa på dessa godsaker – surfa in på wonderboo.com och använd koden BEDTIME20, så får du 20% rabatt på din order. Men snabba dig, för jag vet att det är ett begränsat lager och koden gäller bara augusti ut!

Ja, givetvis får Elsa sin del av kakan hon också. Men det är liksom lite konkurrens kring godbitarna och då Flisan har aningens mer pondus än benranglet så får den lilla snällt vänta på sin tur…

I samarbete med Wonderboo

2 thoughts on “Bedtime biscuits

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *