Mjukstart

Long time osv, men här är hon…


Den där tröttheten – som liksom inte försvinner hur mycket man än sover. Som inte kan botas ens av den starkaste espresso. Mmm, den har liksom varit överhängande de sista månaderna. Jag har stängt in och stängt av. Vilat, vilat och vilat. Det har varit många obesvarade sms och samtal, inte för att jag varit elak eller nonchalant utan för att orken inte har funnits där. Jag har laddat batterier och samlat energi. Jag har andats. In och ut. Och till och med gråtit en skvätt. Men vet ni – det har varit välbehövligt!

Jag vågar knappt säga det, av rädsla för att öga något – men guess who’s back?! Jag tittar mig själv i spegeln och ser hur det liksom glittrar i ögonen igen. Energin flödar och bokstavskombinationerna tar sig en sväng om. Jag känner livsglädjen igen! Jag var fucking livrädd att ta mig an mitt uppdrag på cphfw för @lindforsfashion , att jag inte skulle orka göra ett bra jobb, men det gick tamejtusan galant! (Sen att jag sovit hela helgen är en annan femma – men det är okej det också och jag tänker fortsätta låta mig ta en dag i taget för det funkar för mig)Livet – här är jag och jag hoppas DU vill vara en del av det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *