And it’s not even wednesday…


Att jag har en “thing” för rosa är inte direkt en hemlighet – att jag dessutom gärna fastnar för lite uppseendeväckande grejer är inte heller något jag smyger med. Som denna galna skapelse från Zara. Jag hämtade ut paketet igår och som alltid när man nätshoppar har man en bild av hur produkten kommer vara i verkligheten. Denna väska är precis så galen som den verkar – den är som en miniversion av en sovsäck typ och färgen är så knallrosa att du nästan måste ha solbrillor på. Men hej och hå vad ball den är!


För övrigt har jag varit en sväng i Ängelholm, druckit kaffe och vaxat mig (är inte så makabert som det låter – kaffet dracks givetvis efteråt!) Kvällen kommer dock spenderas i soffan med datorn i knät, regnet slår mot rutan och hundarna sover, så jag tror jag stannar under filten ett tag till.

Hoppas ni har en fin lördag! ❤

2 thoughts on “And it’s not even wednesday…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *