10 snabba som du kanske inte visste om mig…

Det var längesen jag gjorde en lista så jag tänkte att en snabbis kan jag väl visst kasta ihop – är ni beredda?

1.Jag avskyr att dricka ur samma glas flera gånger och tar nytt varje gång. Detta innebär att min stackars diskbänk svämmar över efter en dag med hemmakontor…

2. Jag älskar att prata, men kan ibland drabbas av akut telefonfobi och kan liksom dra mig för att svara. Även om det är någon som jag faktiskt tycker om som ringer. Väntar då gärna en stund och ringer upp när jag samlat mod. Låter säkert helknepigt men är dessvärre sant. (Observera att detta inte ska förväxlas med min dåliga ovana att tänka “jag ringer tillbaka sen” och *poff* blev det där “sen” lite väl långt…)

3. Jag trivs inte alls i mitt mörka hår – det påminner mig om hur jag såg ut när jag gick in i väggen. Jossi har gjort ett magiskt jobb och det är jättefint, men det är inte “rätt”. Igår tog jag ur löshåret och liknar numer en mörkhårig Homer Simpson. Men som sagt Jossi är bäst och ingenting är omöjligt utan det tar bara lite längre tid. Så till påsk hoppas jag den sanna Hanna är tillbaka igen.

4. Jag lyssnar gärna på samma låt. Om och om och om igen. Och så när man nästan har tröttnat så brukar jag spela den en gång extra. Just in case liksom.

Du sökte en kvinna en och fann en själ…

5. Jag har en tendens att ta åt mig äran för andras skämt och gärna säga “jag är så jäkla rolig”, genom att vinkla det som sades och skratta lite till.

6. Fast jag är ju rolig på riktigt också. Superrolig!

7. Jag är kung på sopsortering. Kan drabbas av lätt panik när någon slänger exempelvis kartong eller plast i restavfallet (!)

8. Jag är på riktigt sur över att Johan Falk inte finns kvar på Netflix längre och funderar skarpt på att säga upp min prenumeration ögonabums!

9. Jag lägger alltid streckkoderna åt samma håll på bandet i mataffären. Tycker det är oerhört nonchalant att inte göra det, detsamma gäller fenomenet “bygga berg” – vem gör ens så?!

10. Jag använder diverse dyra krämer och ansiktsprodukter, men tvättar alltid av sminket med tvål och vatten. Jag VET att det är dumt och att jag borde skaffa mig en rejäl rengöringsrutin. Men nej, jag har ingen sån. Linnéa eller Linda kan ni kanske göra en insats?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *