En härlig onsdagsbukett

Vacker och vildvuxen är denna bukett som Helena på Floristmakeriet skapat åt mig…

Rosa videkissar – har ni sett något vackrare?


Solen tittar fram idag också och det är galet vilket skillnad det gör i kroppen. Jag fortsätter att ta en dag i taget, att andas och inte ta på mig för mycket. Ett tankesätt som kanske inte är så lätt när man är som jag – en virvelvind och en ja-sägare, men det är ett måste. Dessutom så känner jag mig mer närvarande och klarare i sinnet. Låter säkert lite flummigt för en utomstående men man har bara et liv och det ska man vårda väl!

Eftermiddagen ska jag ägna åt att planera kommande happenings, sen ska jag gå en långrunda med hundarna och förhoppningsvis hinna med en kaffe också innan denna onsdag är över. Ta hand om er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *