All you need is love and tacos


14 februari och kärlekens dag. En smula överskattat enligt många, men jag älskar ju alla anledningar som finns att fira – fira det som firas kan typ! Jag tycker förvisso att man ska visa kärlek alla dagar, men varför inte dra nytta av den här dagen och sprida lite extra värme? Skicka ett sms till någon du tycker om och berätta det. Jag lovar att det känns bra i magen efteråt! Själv ska jag spendera kvällen i soffan med odjuren, sushi och en påse hemmakvällsgodis. Livets kväll på B7 helt enkelt…


Jag svängde inom Tacos y Burritos imorse för Linus ville att jag skulle knäppa av några bilder till deras sociala medier på dagens specialare; tacos med friterad bläckfisk, fetaost, jordgubbar och passionsfruktssalsa. Kan ni förstå så gott?! Kan tillägga att den nya smaken på Jarritos är tummen upp, sommarfeeling deluxe!

 (Och bilderna blev visst inte så tokiga de heller…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *