Det här med rutiner

Men hej på er! Ja nu var det visst ett tag sen igen… Man är hyfsat ringrostig när det kommer till det här med att dela med sig av sitt liv känner jag. Innan gick det som på rutin – nu har det swishat förbi ett par dagar och man har knappt ens själv noterat vad som har hänt. Nåväl, det är väl lite så det får va. Jag vill inte heller krysta fram något “bara för att”. Jag är inte den typen och jag tror inte heller att det är något ni hade uppskattat. Jag gör saker på mitt sätt – jag säger inte att det är rätt, men för er som hänger här inne så tror (och hoppas) jag att ni uppskattar äktheten!

Bästa apelsinerna i hela Helsingborg hittar du på Alfo Gross ♥

Något jag gjort de senaste dagarna iallafall, är druckit galet mycket juice! Jag investerade nämligen i en råsaftscentrifug för ett par veckor sen – och med tanke på hur mycket jag har använt den så får den nog faktiskt klassas som en investering…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *