Brow chicka wow wow


Lyckades tajma in ett besök hos Linnéa idag för att få styr på de där brynen. Hon har gjort phibrows på mig en gång innan, men det är typ ett och ett halvt år sen, så nu var det dags att ge dem lite kärlek. Denna gången använde hon sig av två tekniker – både phibrows och nån slags “puderteknik”…

Här är typ hela huvudet insmort i bedövningssalva och hon har börjat med att rita konturerna med en penna. För att dels få en hint om slutresultatet men även förstås för att ha en mall att hålla sig inom. Ändå tur hon är en sån noggrann typ – gissar att hon höll sig innanför linjerna i målarboken när hon var liten!

Svullen, röd och blek på en och samma gång. Men alltså wow – så snyggt! Hade nästan glömt vilken skillnad det gör att ha ett par rejäla bryn, det ramar in ansiktet och gör looken komplett även när man inte är sminkad.


Hur ont gjorde det på en skala då? Nja, skulle inte säga att det gjorde ont alls faktiskt. Bedövningssalvan gjorde jobbet, sen är det liksom lite obehagligt när hon skrapar med skalpellen och på vissa ställen kanske det sticker till lite. Men inte värre än att noppa brynen typ. Nu väntar ett par dagars eftervård för att hjälpa läkeprocessen och få “det perfekta slutresultatet”. To be continued som man säger…

2 thoughts on “Brow chicka wow wow

    1. Nu har de börjat klia lite – som en del av själva läkningen så de har dämpat sig lite i färgen. Men ser bra ut 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *