Wall of fame

Ni som hängt med här ett tag vet att Johanna är en kär vän till mig, men förutom det så är hon också fantastiskt duktig bakom kameran. Så när hon ringde och berättade att hon skulle presentera en ny produktkategori på Inspo By JP – så blev jag helt varm i magen när det visade sig vara posters. Hon har förstås samlat på sig en del material genom åren och nu valt ut ett antal som går att beställa som posters

Och vet ni vad som är roligast av allt (och ja, kanske lite märkligt också) – att en av bilderna hon valt är på mig!


Jag får inte en endaste krona för att dela detta – men jag gör det förstås med glädje. För visst är det lite nervkittlande av bara tanken att någon vill ha en bild av mig på väggen. Och för den som vill se mer av mig så kan jag skvallra om att det är fler bilder på gång…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *