Ett dygn i Göteborg

Så kom den där helgen som kändes så långt borta när den bokades där nån gång för ett halvår sen…

Snapchatfilter och Nina-Therése – ändå livets kombo

Klämdagsfredag och en tripp till Göteborg stod på schemat. Och inte vilken tripp som helst – nej målet för resan var att återuppleva minnen med fem gamla killar. Killar som inte är killar längre, utan snarare vuxna män. Jag pratar om Backstreet Boys. Tänk att det är 26 år sen de drog igång sin artistkarriär och ärligt talat så var det väl mer av nostalgiska skäl, än att jag är nåt större fan idag, som gjorde att vi bokade biljetter.

Vi hann förstås med att strosa på stan innan det var dags för konsert. Jag gjorde livets fynd när jag fick tag på ett par pumaxfenty sneakers – men Therése hon investerade i ännu en väska…

Mina nya sneakers som är orsaken till att jag gått i flip-flop i två veckor i streck nu!

Men alltså vilken jävla pangkväll – kände mig som en liten flicka igen. De spelade mestadels gamla låtar som sitter i ryggmärgen så jisses vad vi sjöng. För att inte prata om showen – så som de dansade och hade sig kan man knappt förstå att de blivit äldre. Magiskt!

Ett välfyllt Scandinavium

Vilket dygn – som jag skrattade och firade livet. Tack allra bästa Therése att jag fick följa med! Att jag sen kom hem till verkligheten och livet kom ikapp – det är något helt annat…

2 thoughts on “Ett dygn i Göteborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *