Nu är det nog sommar va?

När man suttit barfota i gräset och kollat fotboll, och fått kli pga att nån okänd insekt tagit sig ett bett på baksida lår, ja då vet man att det är sommar. Alltså nu bits väl kryp året om, men brukar inte sitta i gräset med rumpan bar vintertid – förvisso inte sommartid heller, hade trots allt kjol på mig. Men ändå, ni fattar grejen!

När Råttan vågar sig utanför dörren utan kläder på – ja då får man nog kalla det sommar!

Morgonpromenad i flipflop är dock inget sommartecken för min del, då jag använder de där “pissetofflorna” (som en viss Mr Arvidsson kallade dem back in the days) så ofta jag bara kan. Men när man kan gå utanför dörren utan att klä på Elsa, ja då vet man att tempen har klättrat uppåt och att det är någorlunda vindstilla. Denna dagen har jag dessvärre tillbringat inomhus – betat av administrativa uppgifter som tyvärr inte brydde sig om sommarväder eller semesterlediga vänner. Plikten kallade såattsäga.

För den som kikat på Instagram idag så har ni redan koll på att jag lagt vantarna på ett nytt koppel till Flisan. Det förra gick sönder och när det var dags att hitta en ersättare så kände jag att det här var ett bra alternativ. Jag var ju med och assisterade Johanna när hon tog produktbilder på bland annat kopplet till sociala medier och det liksom etsade sig fast, så var bara tvungen att köpa loss det. Fint va? Jag hade gärna kombinerat det med den rosa varianten till Elsa, men tyvärr har hon inte det hemma just nu så får väl helt enkelt vänta lite…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *