Onsdagslunch

Kräft- och västerbottenpaj to die for @ Madame Moustache

Med en sommarvärme som ser ut att hålla i sig och ett Helsingborg som verkar ha gått in i nåt slags semestermode, så tog jag datorn under armen och traskade bort till Kalmar och Madame för lunch, lite snickesnack i kombination med några deadlines…

Efter en helt magisk lunch och några koppar kaffe senare, så har jag nu återvänt till B7 igen. Ringde förresten mäklaren idag angående ett helt magiskt sommartorp – men nog för jag är händig, nån Byggare Bob är jag tyvärr inte och detta verkar kräva alldeles för mycket arbete för att ro det projektet i hamn så är bara att droppa tanken och leta vidare. Men jag ger inte upp – åh nej, envis som en röd gris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *