Smell the rainbow

När jag var i Danmark med the one and only Brennmo för ett par veckor sen, så fastnade min blick på dessa skönheter. Brudslöja i de allra vackraste pastellfärgerna man kan tänka sig – likt svansen på en unicorn. Men då vi redan hade famnarna fulla av diverse loppis och second hand-fynd, så tog jag endast en bild på skönheten med förhoppningen att Helena på Floristmakeriet skulle lyckas ta hem ett gäng till mig…

…och DET gjorde hon!


Med famnen full av den mest uppseendeväckande bukett jag sett på väldigt länge, tog jag och Johanna ett varv på Tågaborg, i jakten på ett bra ställe att fota dessa skönheter på. Att man kan bli så glad av blommor. Är inte detta vad som kallas “Livet bukett” – ja då vete tusan…

1 thought on “Smell the rainbow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *