Ett organiserat kaos

Hanna Virrpanna är ett smeknamn som inte helt är taget ur luften. Mitt kreativa virrvarr som jag lever i är kanske inte alltid helt organiserat även om jag själv inte är märkbart påverkad av det. Jag tillhör dock den gamla skolan som alltid hade en kalender i väskan förr (eller kanske till och med en filofax), men för ett par år sen fick Herman mig att överge den till förmån för den digitala världen…

Missförstå mig inte nu – jag fullkomligt älskar min Google Calendar som påminner mig om möten, tvättider och frisörbesök. Men jag har ändå saknat min pappersversion. Det är ändå tillfredsställande på nåt sätt att bläddra i en kalender, få översikt över projekt och deadlines – lite som att det blir mer verkligt. Nu tänker jag förstås inte dubbelarbeta. Nej, jag ska fortsätta använda den digitala versionen till fullo, medan min nya älskling, ska fyllas med just de här kreativa uppdragen som inte är lika hårt styrda av tiden. Till exempel onsdag förmiddag så vet jag att jag ska plåta ett samarbete till Instagram, sen om det sker 10:30 eller 11:30 spelar mindre stor roll…


Looken på kalendern har jag själv komponerat, temat blev inte helt oväntat rosa och framsidan blev en bild på råttan. Nån sa att det var orättvist mot Flisan, men som ni ser på bilden så verkar det inte bekomma henne nåt nämnvärt. Vill du också ha en kalender som fyller dina behov så surfa in här – ett tips är att köpa till några färgglada pennor, vilket gör det hela ännu roligare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *