Om mig

Hanna Suleika.

En kvinna som väljer att se det positiva i varje ögonblick. Charmigt högljudd om jag får säga det själv och har alltid en bra ursäkt på lager. Svär gör jag alldeles för mycket och mitt skrivbord är en form av organiserat kaos. Går därför även under smeknamnet Hanna Virrpanna.

Jag bor mitt i hjärtat av Helsingborg i en lägenhet med högt i tak och knarrande trägolv tillsammans med min stora kärlek Ival, även kallad mannen med det stora tålamodet. Här bor även trasselsudden Flisan som är en korsning mellan jack russel och papillon/shitzu och den italienska vinthunden Elsa.

Jag lever och andas mode och är en tvättäkta fashionista med öga för detaljer och har en förkärlek för allt som är vackert. Jag tror stenhårt på att följa magkänslan och att ett gott skratt förlänger livet…

Så var det ju det här med att stå på egna ben. Att få göra det jag brinner för till 110% på mitt sätt och på mina villkor. Jag är en fena på styling och visuell kommunikation och det är också inom det segmentet som jag tar uppdrag!